Kedves Olvasók,

VKZ és VMP Budapesten Simonton-tréninget tart. Van még 4-5 hely, ha valaki gyógyulni akar, vagy megőrizni az egészségét.

"Simonton-tréning
Kopornyik Zita pszichológusunk Simonton-tréninget tart március 3.-án. A tréning elsajátításával a betegek megtanulhatják, hogyan vehetnek részt a egészségük visszanyerésében és hogyan őrizhetik meg egészségüket.

Kopornyik Zita pszichológusunk Simonton-tréninget tart március 3.-án 9-17 óráig.


Simonton házaspár kidolgozott egy módszert, melyet sikerrel alkalmazunk a rák elleni harcban. A tréning elsajátításával a betegek megtannulhatják, hogyan vehetnek részt a egészségük visszanyerésében és hogyan őrizhetik meg egészségüket. A tréningben szerepelnek relaxációs és vizualizációs gyakorlatok, melynek segítségével mozgósíthatjuk tartalékainkat állapotunk megváltoztatása érdekében. A tréning segítségével olyan lelkierőt fejleszthetünk ki, mely segít az egyre nehezedő kihívások megfeleléséhez.
Ajánljuk bármilyen betegséggel küszködőknek, akik szeretnének tenni valamit a gyógyulásukért, hozzátartozóknak, akik a családtagjuk gyógyulásában szeretnének segíteni, és nem utolsó sorban egészségeseknek, akiket érdekel a csodálatos emberi lélek működése."

Még több infó és jelentkezés itt. (02.24. a jelentkezési határidő, de hátha elfogadnak még a szervezők néhány nap csúszást ;) )

A bejegyzés trackback címe:

https://raknelkul.blog.hu/api/trackback/id/tr404186485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása