Az egészséges emberek megtanulták, hogy végül nem vihetünk magunkkal senkit és semmit. Engedd el te is szeretteidet, akiknek el kell menniük, és engedj el mindent, amire már nincs szükséged.

    Megszokásból, félelemből ragaszkodunk dolgainkhoz, személyekhez, munkánkhoz; és gyakran nem vesszük észre, hogy ezzel rosszat teszünk magunknak, és ragaszkodásunk személyének is.

    Érdemes végiggondolni, hogy tárgyakat nem birtokolhatunk, hiszen soha nem is volt a miénk. Az életben mindent csak kölcsön kapunk, úgymond használatra, mint a testünket.

    Szeretteink szintén távolabbra és távolabbra kerülhetnek az életben, mígnem egyszer végleg el kell válnunk egymástól. Gondolj szeretteidre az ünnepeiken, ünnepeinken, és fogadj hálával mindent, amit kaptál az élettől, hogy egyszer majd könnyű szívvel engedd el.

Te kire emlékszel ma szeretettel?

A bejegyzés trackback címe:

https://raknelkul.blog.hu/api/trackback/id/tr111490215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása