A maximalizmus a rákbetegség egyik alapvető oka, így minden típusú rákos megbetegedés mögött jelen van.

    Mégis, a túlzott mértékű megfelelés, akár mások, akár saját (irreális) elvárásainak, leggyakrabban agydaganatban, bélrendszeri daganatban, májdaganatban jelenik meg a testben.

  Az agydaganat mögött a versengés problémája áll, tehát a beteg maximalizmusa nem engedi meg, hogy más nála jobban csináljon valamit, vagy több jusson neki valamiből.

    A bélrendszer szimbóluma a feldolgozás-kiürítés, tehát saját „tökéletlenségünk”, hibáink fel nem dolgozása, a bűntudat el nem engedése, a görcsösség jelenik meg ezen daganatokban.

    A máj feladata a testben a méreganyagok kezelése; lelki mérgeink a harag és a düh. A maximalista betegben fölgyülemlett a harag saját (inkább vélt, mint valós) hibái, teljesítményproblémái miatt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://raknelkul.blog.hu/api/trackback/id/tr731297643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása